torstai 13. helmikuuta 2014

Eilisen päivityksen jälkeen tapahtunutta

Jäin eilen niihin korkki-tabletteihin...

No, internet kertoi minulle, että Ikeassa on tabletteja yksi pakkaus jäljellä. Siltä seisomalta käärin vauvan Ora-alukseen, puin ylleni Sastan paloautonpunaisen retroanorakin ja nopeimmat saappaani, lähdin kiitämään. Ikeassa vastassa oli TYHJÄ hylly! Näytekappaleet tableteista olivat kuitenkin jäljellä ja sain ne puoleen hintaan sanoen: "Mun on ihan pakko saada nämä!"

Biltemasta ostin vihreää maalarinteippiä ja 5 kg sytyketikkuja (aika hyvä lisäpaino Ora-alukseen).

Nyt on sitten kolmessa huoneessa korkkilattiat, uusi huonekasvi, postin tuomat matot ja virkatut korit, keittiössä uusi tapetti, Ebba Masalinin opetustaulun kopiointitehtävä insinöörille värvättynä ja tyttöjen minijääkaappi pöllittynä. Myös hymy-helistimen pienoismalli kutistemuovista askarreltu. Jajajaja - lapsille ihan oma nukkekoti tilauksessa, hups. Ja on tässä tullut silti lapsetkin ruokittua, lattioita ja pyykkiä pestyä ja leivottua viikonlopun vieraille, hankittua kolme synttärilahjaa, myytyä kasa pieneksi jääneitä vaatteita.

Keskimmäiset lapset olivat otettuja siitä sytykekalikkapussista, hienoja torneja saa niistä ennenkuin äiti väsää viidestä kilosta nukkekodin kalusteita.

Lauantaina lisää minisuunnittelua T:n kanssa ja huomenna ystävänpäivälenkkeilyä sekä soppaa N:n kanssa. Kiwaa!

Hyvältä tuntuu oivallus siitä, ettei tuo näpertely suuremmin rahaa tai tilaa vaadikaan. Eikä eläkeikää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti