tiistai 29. tammikuuta 2013



Mitäpä muutakaan sitä ihminen tarvitsisi kuin ruispuolukkapuuroa.
Ei mulla sitten muuta.


Ruispuolukkapuuro, ohje on lyhennelmä Sunnuntai - karkea täysjyväruisjauho -pussin kyljestä

1l vettä
2 1/2 dl täysjyväruisjauhoja
1/2 tl suolaa
2 dl puolukkasurvosta
1dl sokeria

Mittaa vesi kattilaan. Vispilöi veteen ruisjauhot, puolukkasurvos ja sokeri.
Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes puuro alkaa kiehua. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä
kannen alla kypsäksi n. 45 min. välillä sekoittaen. Mausta lopuksi suolalla.

Teen tätä iltaisin sillä ajatuksella, että saamme helpon aamupalan. Hah, aina se häviää kattilasta ensimmäisellä tarjoilukerralla. Täytyy suurentaa annosta.

Puuro on hyvää aamulla, illalla ja pitkin päivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti