perjantai 7. kesäkuuta 2013

Lomattelua

Kyllä on kesä kaunis, joskaan en voi viimeisilläni sanoa nauttivani tästä helteestä. On kuitenkin kiva kaivaa kaapista tytöille hellemekkoja ja pojalle shortseja, jotka viime kesänä jäivät tarpeettomiksi. Luonto on yltäkylläinen; tuoksuva, äänekäs ja vehreä.

Sunnuntaina teimme retken Näsinkalliolle ja Näsilinnaan, jossa oli taidenäyttely. Voi, sitä kaunista rakennusta! Hieno ympäristö hienoille töille. Luulin palatsin olevan huonommassakin kunnossa ja tulin oikeastaan entistä harmistuneemmaksi palatsin vuosien käyttämättömänä olosta. Piakkoin palatsi remontoidaan ravintolaksi, joten oli hienoa nähdä se alkuperäisessä asussaan.

Kesän onnenhetkiä oli se eväsretki Näsinpuistossa, vaahterapuun varjossa. Lastenhoito on kyllä helppoa, kun laittaa viltin nurmikolle, asettaa voileivät lasten käteen, kaataa mehua mukiin ja avaa Pringles-purkin. Ympärillä hortoilevat koppakuoriaiset ja muurahaiset hoitavat lopun viriketoiminnan. Vielä, kun yksi lapsista löytää pusikosta krokettipallon, niin päivä on täydellinen. Hetken päästä kuuluukin tapella pallonvieritysvuorosta, jotta arki ei unohtuisi.

Tänään ja huomenna vähän kyläilyä, kavereita ja herkkuja!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti