torstai 13. kesäkuuta 2013

Tässä istun

Söin juuri kaksi kulhollista saksanpähkinäjäätelöä.
Mahassani pieni tyyppi heittelee kuperkeikkoja sokerionnessa. Se on nyt oikeinpäin, mutta ei vielä syntymään aikomassa. Isot sisaret laskevat päiviä ja odottavat ja jännittävät. Onneksi lähellä asuvat ystävämme ovat lupautuneet ottamaan isommat hoteisiinsa, kun lähdön hetki koittaa. Yksi vahtii puhelintaan päivisin, toinen yöaikaan. Kiitos N ja M!

Keskimmäinen sanoi tänään: "Joku, joka ei oikein välitä liikkumisesta tykkäisi varmaan tuollaisesta raskaana olevasta äidistä, kun sen kanssa mennään vaan autolla joka paikkaan."
Totta, kävely ei nyt tunnu ihan lempipuuhalta. Harmittaa kyllä autonkäyttö, mutta asumme mäellä, jonne on joka suunnasta tultaessa ylämäki. Puuh, lääh!

Tänään autoilimme Crocs-varastomyyjäisiin ja sieltä kotiin kolmen kenkäparin kanssa. Perheen naisväki on kengitetty ja tyytyväinen. 35 euroa koko satsi!

Tuuletusikkuna on auki tässä vieressäni. Sade kohisee asfaltille ja ropinan seasta kuului reipas korkokenkien kopina. Se ei ole minun ominaisääneni, vaikka kaunis äänipari onkin.
Lyllerrän mieluummin äänettömästi kumipohjaisilla kengillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti