lauantai 7. tammikuuta 2012

Minusta

Sanotaan, että ihmisten pitäisi ajatella vähemmän itseään. Olen aivan samaa mieltä ja ajattelin vain hetken vain itseäni.

1. Olen onnentyttö, koska minulla on tuollainen mies ja tuollaiset lapset. Minulla on myös hyviä ystäviä, joiden kanssa voi höpöttää ja syödä pöytä tyhjäksi.

2. Ikävöin isääni. Mietin silloin tällöin mikä minusta olisi tullut, jos isäni olisi saanut vaikuttaa elämässäni pidempään.

3. Olisin halunnut pienenä poliisiksi, jossain vaiheessa kirjastonhoitajaksi, hetken jopa näyttelijäksi. Nyt minusta meinaa tulla koulunkäyntiavustaja, joten oikeastaan voin olla vähän noita kaikkea kolmea.

4. Haluaisin kesämökin, jossa olisi narisevat lattiat, seinissä helmipanelia ja rönsyilevä kukkapuutarha. Siinä mökissä syötäisiin vain perintö- ja kirpputoriastioista ja ripusteltaisiin pyykkiä kesäiltoina notkuvaan, ruosteiseen telineeseen.

5. Luen joka sunnuntai lehdestä kuolinilmoitukset ja itken tuntemattomien ihmisten värssyille.

6. Inhoan dieettejä ja kuntosaleja. Syön mitä huvittaa, milloin huvittaa ja liikun vain ulkona. Oikeasti aina silloin tällöin lopetan iltasyömisen, pariksi-kolmeksi illaksi.

7. Voi kunpa rohkenisin ryhtyä kasvissyöjäksi, mutta en pysty. Tykkään liikaa pekonisalaatista, nuotiomakkarasta ja hampurilaisista.

8. Haluaisin ryhtyä tukiperheeksi. Huh, nyt sanoin sen ääneen! Yksi viikonloppu kuussa, vielä joskus...

9. Haisevat tiskirätit ja likaiset tiskiharjat saavat minut pahoinvoivaksi.

10. Nukun aivan liian vähän ja vanhenen ennen aikojani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti