maanantai 25. kesäkuuta 2012

Synttäriarvonta!

Hihhei!

Blogini yksivuotispäivä lähestyy. Sen kunniaksi Napittaja arpoo (kuten kaikki kunnon bloggarit) yhden synttäripaketin, joka on jotain mustaa ja vihreää, jotain omin pikku kätösin palloiksi pyöriteltyä. Paketissa on siis kirpparinapeilla höystetty, huovutettu kaulakoru ja sormus, jonka kestävyydestä en lupaa mitään, sillä se on ensimmäinen laatuaan.



Napittajan turinoita seurailee jokunen sukulainen ja ystävä, mutta yllätysosallistujat ja uudet lukijat olisivat kiva yllätys.

Osallistuminen on helppoa! Jätä kommenttilootaan hihkaisu ja jokin tunnistettava nimimerkki. Toivoisin vinkkejä veikeistä vierailukohteista kotimaassa: persoonallisia kahviloita, kirpputoreja, leirintäalueita, luontopolkuja, kuvauksellisia paikkoja jne. Kiitän jo etukäteen.

Kiitän myös siitä, että joku näitä sepustuksia jaksaa lueskella ja kuviani napittaa. Blogi on minulle henkireikä ja muisti, hyvä syy roikottaa kameraa kaulassa vaikka kauppareissulla. Koskaan ei tiedä, mitä kaunista tai kummallista matkan varrella tulee vastaan.

Arvonta suoritetaan iltasella 4.7.2012. Onnea kisaan!

10 kommenttia:

  1. Hei kuulkaas, nyt tänne jo arpaa heittämään. Voitto voi olla sinun...

    VastaaPoista
  2. No laitetaan matoa koukkuun... Kuopion suunnalla liikkuessa kannattaa pysähtyä ysitien varrella Tiinan tuvalla, josta saa matkaevääksi parhaat kalakukot ja hyvän mielen yltiöystävällisestä palvelusta. Maisemat ovat myös hienot. Ja onpa kahvilan yhteydessä kirpparikin. Kuriositeettina mainittakoon, että vessareissulla pääsee testaamaan taitojaan englannin oikeinkirjoitusasioissa... ;)

    VastaaPoista
  3. Tuulia hihkuu! :) Ihana tämä blogi, ihania kuvatuksia täynnä! Täällä Tampereeella kannattaa käydä kurkkaamassa ihanaisessa pienessä Kahvila Runossa Ojakadulla, siellä tulee aina hyvälle mielelle (kodikas ahtaus, puheensorinaa, kahvi Muumimukista ja syntisen hyvää suklaakakkua, voiko muuta pyytää?). Jos nyt kotikonnuilta jotain paikkoja mietin, niin Reposaari Porissa on aina yhtä kaunis, ja Pori-Tampere-tien varteen matkalla jää sopivasti myös uusi Lasistudio Kiikoisissa, ihania pieniä ja suuria kierrätyslasista ja rautalangasta tehtyjä koruja ja muita esineitä, mahdollisuus päästä seuraamaan lasinpuhallusta ja ihanaa tyrnikakkua (jonka leipoo paikkakuntalainen nuori mies) ja kahvia sopuhintaan. Suosittelen :)

    VastaaPoista
  4. Vieläkö ehtii, mitään en osaa suositella, missä luultavammin ette olisi jo täällä käydessänne käyneet, mutta Laajavuorenkujalta tarjotaan kyllä ohikulkijoille aina kahvit, kannattaa kokeilla kun täälläpäin liikutte. Kauniita ja lämpöisiä kesiä tästä eteempäin, kesä -84 oli koskettava. Mari

    VastaaPoista
  5. Hei Napittaja! Ja kiitos, kun jaksat pitää tätä ihanaa blogia :-) Meiltä käydään usein kurkkimassa, oletkohan tehnyt uusia postauksia.
    Mä yritin jo pari päivää sitten kommentoida tänne, mutta taisin onnistua sähläämään jotain, kun en saanut tekstiä koskaan tänne näkyville :/
    Noista vinkeistä... Oletteko täällä E-P:llä käydessänne jo tutustuneet Kauhajoella kahvilaan nimeltä Valkoinen puu? Ehdottomasti kannattaa! Sillä on omat nettisivutkin.
    Aurinkoisia kesä- ja lomapäiviä koko teidän perheelle!
    Johanna M-J kera pesueensa

    VastaaPoista
  6. Äiti mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  7. Juuri Pohjois-Pohjanmaalta palanneena suosittelen Pyhännällä olevaa Ison Kiven luontopolkua, joka sopii matkaltaan (2 km) myös perheen pienimmille. Lisäksi Klaukkalassa on iso Viirin kirppis, josta voi aika ajoin tehdä löytöjä. Itämerellä ihania paikkoja retkeillä ja valokuvata on Porvoon ja Pernajan välille jäävät Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen ylläpitämät monipuolinen Brokholmen ja kaunis Norra Sandö. Hiukan Hämeestä sivulla!
    Aurinkoista kesää toivottaa käsimallin äiti Vantaalta :)

    VastaaPoista
  8. Jos läntisessä Suomessa liikkuu, niin Somerolla sijaitseva Häntälän notko on luonnon tarkkailijalle loistava luontopolku. Ja jos oikein hyvin suunnittelee, niin valitsee retkipäiväkseen torstain ja jatkaa Häntälästä sitten Saloon iltatorille kirppiskaupoille..
    Arvonnassa myös mukana, ihana vihreä!

    VastaaPoista
  9. Tammisaari on käyntikohteena ihan parhaasta päästä, mutta helmenä kruunussa on Ramsholmenin saaren luontoalue. Kävelyetäisyydellä keskustasta..

    VastaaPoista
  10. Olen mukana arvonnassa ja kotimaan matkailuvinkkinä antaisin Saariston rengasreitin. Joko hitaasti esim. pyöräillen tai vauhdikkaammin autolla...

    VastaaPoista