tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeinen

Viimeisenä päivänä katsotaan vaikka kuvia, jotka ovat liittyneet menneeseen vuoteen ja yritetään etsiä otos, joka kertoisi kuluneen vuoden onnenhetkistä tai kiteyttäisi jotenkin vuoden 2013 tunnelmia. Kuvassa voisi hyvinkin olla tuo rakas vauva ja kaikki muut lapsemme. Se voisi kuvata keväistä hiihtoretkeä järvellä tai jouluaattoa, kun lapset säteilevät joulupukin vieressä. Kuvassa voisi olla minun varpaani laiturilla näkymässä ison vauvamahani takaa tai juuri leivottu leipä. Siinä saattaisi olla ekaluokkalainen reppu selässään, rakkaat serkkuni lämpimänä kesäpäivänä. Kuva voisi olla myös sisarusteni lapsista otettu irvistyskuva tai joku kaunis kukka, lapset uimarannalla, minä ja mieheni maitolaiturilla, ystävälle katettu kahvipöytä...

Lopulta päädytään valokuvaan, joka esittää puurolautasta jonakin keväisenä aamuna. Auringonvalo siivilöityy sädekaihtimien välistä ja raidoittaa pöydän ja sanomalehden. Siinä se onni on; lämmössä, ruuassa, rauhallisessa hetkessä, kotona, arjessa. Onnellista vuotta 2014!

2 kommenttia:

  1. Mukavaa ja kotoisaa Uutta Vuotta 2014! t Riitta

    VastaaPoista
  2. Kiitos ystäväinen, olkoon uusi vuosi lempeä. Kiitos siitäkin, kun olet jättänyt merkkejä käynneistäsi, jatka samaan malliin.

    VastaaPoista