tiistai 6. syyskuuta 2011

Palettaa ja vilultaa

... tai sitten on tuskan hiki.

Olen puolikuntoinen.
Syysflunssa tuntuu helpottaneen aina jossakin vaiheessa päivää kunnes menee tovi ja taas olo on tuskainen ja köhisevä. Kuumemittari tuntuu seonneen, näyttää sellaisia lukemia, että mieheni ei usko todeksi. Hädin tuskin 35 on kai kuumetta sekin, omalla tavallaan.

Kaikki hommat tulee tehtyä vain puolittain valmiiksi; koulutyöt, pyykkääminen, astianpesukoneen tyhjääminen...
Lastenkin kanssa olen puoliksi, toinen puoli on läsnä, kuuntelee ja auttaa koulutehtävissä, toinen puoli on äkäinen ja haluaisi vain vetää peiton korvilleen ja laittaa videot, DVD:t ja Wiin, kaikki ihan vaikka yhtäaikaa päälle saadakseen olla rauhassa.

Nukun mielestäni ihan hyvin, mutta aamulla herätessä olen väsyneempi kuin illalla nukkumaan mennessä, kaippa minä sitten nukunkin vain puolella teholla.

No, hei, oikeasti tämä on vain ohi menevä flunssa, syy piehtoroida itsesäälissä ja tehdä asiat huonosti. Silti harmittaa. Voimat on vähissä.

Haluan nauttia syksystä ennen kuin se muuttuu talveksi. Haluan saada jotain valmista aikaan. Otan omenan. Sitten otan vihreää teetä hunajan kanssa ja voileipäkeksin, Brietä ja appelsiinimarmeladia... Ikean appelsiinimarmeladi on muuten hyvää! Uskon, että sen väri tervehdyttää.

Ruoka maistuu, se on hyvä merkki.
Hyvää teki sekin, kun sai vähän naukua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti