lauantai 16. heinäkuuta 2011

Sininen

Tykkään väreistä ja tarvitsen väriä. En voisi koskaan elää keskellä vitivalkoista. Ilman sinistä pärjään kuitenkin vallan hyvin. Äitini on jo opettanut minulle, että sininen ei ole hieno väri. Selvä.

Sininen, ei hyvä. Paitsi farkuissa, sillä osaan käyttää ainoastaan sinisiä farkkuja. Pikkumiestä en voisi näin kesäaikaan kuvitellakaan ilman farkunsinistä lippistään. Ei se itsekään voi. Esikoiselle olen myös hankkinut pari sinistä kesämekkoa (sain halvalla). Keskinappisilmää loppuvaiheessa odottaessani voin aivan fyysisesti pahoin nähdessäni jotain sinistä.

Käynti mumman ja paapan nyt jo hiljenneessä tuvassa kuitenkin osoittaa vahvasti, että suvussani on joskus ollut sinisestä tykkäävä. Muistan vielä jonkun, kai se sitten mumma oli, sanoneen: "Lemmikinsininen on komia väri.".1 kommentti:

  1. Hei vain ystäväiseni! Kiva kun olet laittanut blogin pystyyn. Nyt on kuitenkin pakko muistutella eräästä sinisestä talosta ja asunnosta, joka meni kriteeristön läpi sinisine lattioineen ja kaapinovineen:) Taisi olla sopivasti retro. Onneksi sentään kyseisessä asunnossa eivät ikkunanpuut ja lämpöpatterit olleet samaa sinistä, kuten naapureilla...

    VastaaPoista